پژوهشی - آرشیو

مزیت اقتصادی تولید سرکه عناب

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: با توجه به وجود مقدار زیاد ترکیبات کربوهیدراتی در عناب به عنوان مهم‌ترین عامل در فرآیند تولید سرکه طبیعی و همچنین استفاده از عناب‌های درجه دو و سه، تولید سرکه از عناب دارای مزیت اقصادی بسیار خوبی است.

ادامه مطلب
پژوهش‌های جهاد دانشگاهی؛ مسیر همواری در تحقق جهش تولید
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تاکید کرد:

پژوهش‌های جهاد دانشگاهی؛ مسیر همواری در تحقق جهش تولید

جلال الدین صادقی گفت: پژوهش‌های جهاد دانشگاهی از جنس پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر نیاز و مزیت‌های منطقه است و قطعا کمک بسیار موثری به جهش تولید خواهد کرد.

ادامه مطلب