رئیس جهاددانشگاهی استان خبر داد:

معرفی طرح پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به عنوان طرح برتر استان

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۴۴۳۷ پژوهشی
تعداد بازدید:۹۶۴
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خبر داد: طرح جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارایی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روش‌های متداول در بهبود عملکرد زعفران به عنوان طرح برگزیده در کمیته پژوهش استان معرفی شد.
معرفی طرح پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به عنوان طرح برتر استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی خبر داد: طرح برگزیده جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارایی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روش های متداول در بهبود عملکرد زعفران از مجموع 15  طرح پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه کمیته پژوهش استان، پس از بررسی اعضای کمیته و در نظر گرفتن پنج شاخص محصول محوری، اثر ملی و منطقه ای، حل مشکلات و نیازهای منطقه، اشتغال و دانش فنی  به عنوان طرح برتر معرفی و تقدیر شد.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: در این طرح پژوهشی که توسط جهاد دانشگاهی استان و با مشارکت شرکت دانش بنیان بنیادین فرآور سبز گستران انجام گرفت، کارایی نوعی امولسیون آلی-معدنی تولید متخصصین بومی استان خراسان جنوبی با نام تجاری اُمیک به همراه مکمل شیلد در بهبود عملکرد کمی و کیفی زعفران و میزان آلایندگی زیست محیطی آن طی دو سال مورد بررسی قرار گرفت.

صادقی یادآور شد: نتایج این طرح نشان دهنده مزیت نسبی این کود نسبت به نمونه های خارجی آن بود که با توجه به عدم ایجاد آلایندگی در محصول زعفران، در صورت حمایت مناسب و مستمر از تولید آن توسط نهادهای ذی ربط و رفع مناسب موانع تولید، امکان تولید صنعتی و انبوه این محصول تحت نظارت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی وجود دارد.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: طرح پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی طرح برتر