رئیس جهاددانشگاهی استان خبر داد:
معرفی طرح پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به عنوان طرح برتر استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی خبر داد: طرح برگزیده جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارایی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روش های متداول در بهبود عملکرد زعفران از مجموع 15 طرح پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه کمیته پژوهش استان، پس از بررسی اعضای کمیته و در نظر گرفتن پنج شاخص محصول محوری، اثر ملی و منطقه ای، حل مشکلات و نیازهای منطقه، اشتغال و دانش فنی به عنوان طرح برتر معرفی و تقدیر شد.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: در این طرح پژوهشی که توسط جهاد دانشگاهی استان و با مشارکت شرکت دانش بنیان بنیادین فرآور سبز گستران انجام گرفت، کارایی نوعی امولسیون آلی-معدنی تولید متخصصین بومی استان خراسان جنوبی با نام تجاری اُمیک به همراه مکمل شیلد در بهبود عملکرد کمی و کیفی زعفران و میزان آلایندگی زیست محیطی آن طی دو سال مورد بررسی قرار گرفت.
صادقی یادآور شد: نتایج این طرح نشان دهنده مزیت نسبی این کود نسبت به نمونه های خارجی آن بود که با توجه به عدم ایجاد آلایندگی در محصول زعفران، در صورت حمایت مناسب و مستمر از تولید آن توسط نهادهای ذی ربط و رفع مناسب موانع تولید، امکان تولید صنعتی و انبوه این محصول تحت نظارت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی وجود دارد.