اوقات فراغت کودکانه با کلاس‌های نقاشی فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۸:۲۳ کد : ۸۳۶۲۹ اخبار پربازدید فرهنگی
تعداد بازدید:۲۱
برنامه‌های فرهنگسرای ابن حسام در زمینه‌ هنرهای تجسمی، شامل نقاشی خلاق کودک، طراحی، نقاشی، سیاه قلم، آبرنگ و عکاسی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان است.
اوقات فراغت کودکانه با کلاس‌های نقاشی فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، آموزش‌های فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، در سه گروه آموزش‌ هنرهای تجسمی شامل رشته‌های خوشنویسی، طراحی، نقاشی کودک و آموزش موسیقی در زمینه موسیقی ایرانی(سازهای سنتور، تار، سه‌تار، کمانچه، دوتار، تنبک، دف، نی و ردیف‌آوازی، تئوری موسیقی ایرانی) و موسیقی غیرایرانی(سازهای پیانو، ویولن، گیتار، سلفژ و تئوری موسیقی و آواز کلاسیک) است.

برنامه‌های فرهنگسرای ابن حسام در زمینه‌ هنرهای تجسمی، شامل نقاشی خلاق کودک، طراحی، نقاشی، سیاه قلم، آبرنگ و عکاسی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان است.

برای آشنایی با هنر نقاشی این مجموعه هم صحبت می‌شویم با مربی آموزش‌های نقاشی فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی استان.

روایت خاموش شدن ذهن و غرق شدن در دنیای هنری 

زهرا آرامجو؛ مدیر گروه هنرهای تجسمی فرهنگسرای ابن‌حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: از ۱۲ سالگی شروع به کار در حوزه هنری کردم، اما به صورت تخصصی از ۱۸ سالگی این کار را آغاز کرده و کار هنری را با سفارش گرفتن از شهرهای مختلف توانستم ادامه دهم.

وی بیان کرد: در ابتدا در حضور استاد حمیدرضا حسنی؛ استاد برتر هنرهای تجسمی استان آموزش دیدم و سپس به صورت آنلاین دوره‌های سیاه قلم و هایپررئال و نقاشی خلاق کودکان را ادامه دادم و در کنار آن مطالعه کتاب‌های آکادمیک طراحی و مبانی رنگ شناسی را آغاز کرده و تاکنون هنوز در حال یادگیری هستم.

آرامجو ادامه داد: مهم‌ترین دلیل روی آوردن به هنر، حسی است که در زمان کار هنری به من دست می‌دهد؛ حضور در لحظه؛ خاموش شدن ذهن و غرق شدن در کار همان چیزی است که جز با هنر دست‌یافتنی نیست.

وی با بیان اینکه هنر نوعی مدیتیشن است که هیچ گاه نمی‌توان از آن دست کشید همین باعث شد هنرهای تجسمی را به عنوان حرفه خود برگزینم، تصریح کرد: هنر برای مردم شناخته شده نیست و همیشه یک رشته کم اهمیت‌ محسوب شده؛ شاید یکی از دلایل آن کم بودن فعالیت‌های هنری هنرمندان و یا فضای سختی است که برای هنرمندان ایجاد می‌شود.

این مربی نقاشی با بیان اینکه امیدوارم که با فعالیت بیشتر و شناخت ظرفیت‌های هنر بسیار راحت‌تر بتوان ارزش هنر را چند برابر کرد، بیان کرد: امیدوارم همه اساتید تلاش کنند با مطالعه بیشتر در این رشته جایگاه هنری استان را نسبت به کشور افرایش دهند.

آرامجو اظهار کرد: در فرهنگسرای ابن حسام در تمام رشته‌های نقاشی در خدمت هنرجویان هستیم تا بتوانیم ضمن ارتقای سطح دانش، افراد زیادی را با این حرفه آرام‌بخش در تمام زمینه‌هایش آشنا سازیم.