توانمندی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در روند توسعه استان

۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۶ کد : ۴۷۴۱۳ فرهنگی
تعداد بازدید:۳۷۵
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس و بعد از آن خدمات زیادی انجام داده است، تصریح کرد: این نهاد در بسیاری از حوزه‌های مهم کشور که مقام معظم رهبری روی آن تاکید دارند ورود موفقی داشته و بسیاری از مسئولان نیز به این باور رسیده اند که اگر از توان جهاددانشگاهی استفاده شود خروجی مطلوبی خواهد داشت.
توانمندی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در روند توسعه استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر مهدی ابراهیمی، سرپرست جهاددانشگاهی استان، امروز چهارشنبه 19 مردادماه در بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از خبرگزاری ایسنا، اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد علمی غیردولتی است  به همان میزان که در فعالیت های علمی ورود کرده، در فعالیت های فرهنگی نیز اقدامات شاخصی انجام داده است.

وی با اشاره به برخورداری جهاد دانشگاهی از نیروی متخصص و توانمند، افزود: اکنون به دنبال آن هستیم که ماموریت های مهمی در کشور به جهاد دانشگاهی واگذار شود.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس و بعد از آن خدمات زیادی انجام داده است، تصریح کرد: این نهاد در بسیاری از حوزه‌های مهم کشور که مقام معظم رهبری روی آن تاکید دارند ورود موفقی داشته و بسیاری از مسئولان نیز به این باور رسیده اند که اگر از توان جهاددانشگاهی استفاده شود خروجی مطلوبی خواهد داشت.

ابراهیمی با بیان اینکه کارهای سخت و پیچیده‌ای از ابتدای انقلاب تا به امروز توسط جهاد دانشگاهی انجام شده است، افزود: حوزه‌های مدیریت پسماند و منابع آب از جمله حوزه‌های مهمی هستند که جهاددانشگاهی می تواند با بهره گیری از ظرفیت علمی، فرهنگی و آموزشی خود و در قالب ماموریت به آن ورود داشته باشد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های این نهاد به دلیل چندوجهی بودن موفق پیش می‌رود، تصریح کرد: در این سال‌ها تلاش کرده‌ایم در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و علمی به صورت هماهنگ با یکدیگر کار کنیم.

ابراهیمی با بیان اینکه حوزه آسیب‌های اجتماعی و جهاد تبیین، بخش‌های مهم دیگری هستند که جهاددانشگاهی به جهت ضرورت به آن پرداخته است، افزود: در این نهاد به این باور رسیده‌ایم که کارهای انجام نشده، ناتمام و دشوار با برنامه ریزی و تعامل قابل انجام است.

وی از راه اندازی شورای جهاد تبیین در جهاددانشگاهی به منظور اجماع نخبگانی در حل مسائل مرتبط با این حوزه خبر داد و اظهار کرد: از توان نیروی انسانی متخصص و متعهد برای موفقیت در بخش‌ها و همچنین حوزه رسانه بهره خواهیم گرفت.

تلاش برای معرفی ظرفیت‌های منظقه

حمید مرادی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست از همکاری و تعامل خوب حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی با فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت و تصریح کرد: این حوزه به معرفی مفاخر طراز اول کشور از جمله ابن حسام خوسفی به عنوان سراینده شهر آیینی، با برگزاری جشنواره‌های ملی پرداخته است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه‌ای مجازی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی چارقد در خراسان جنوبی اظهار کرد: در تلاش هستیم تا  فرهنگ، آداب و رسوم کمتر به یاد مانده منطقه شرق کشور به خصوص خراسان جنوبی را زنده و هرچه بهتر به آیندگان معرفی کنیم.

مرادی با اشاره به برگزاری دوره‌های تدبر، تفسیر و محافل قرآنی به همت این معاونت، ادامه داد: سازمان دانشجویان فعالیت‌های دانشجویی استان را پوشش داده و فعالیت‌های فرهنگی در این خصوص را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) با پتانسیل نیازسنجی از حوزه‌های بااهمیت جامعه، تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا، اولین خبرگزاری دانشجویان در ایران است که با رهنمودهای مقام معظم رهبری همواره سعی کرده اخبار خوب، مفید و امیدبخش را منتشر کند.

مرادی با بیان اینکه حدود یک سالی است در زمینه چاپ کتاب مجوز گرفته‌ایم، بیان کرد: سازمان انتشارات در زمینه چاپ کتاب فعالیت می‌کند که علاقمندان می‌توانند برای چاپ کتاب به این سازمان مراجعه کنند.

ارائه آموزش ها به تناسب شرایط منطقه

مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: در حوزه معاونت آموزشی جهاددانشگاهی مجموعه‌ای از آموزش‌ها متمرکز می‌شود که شامل آموزش‌های بلندمدت و آموزش کوتاه مدت است.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ دوره تدوین شده از سوی مرکز وجود دارد که آموزش‌ها را به فراخور منطقه ارائه داده و هرساله بازنگری می‌شود، افزود: بخشی از آموزش‌ها در حیطه هنر و فرهنگ بوده که در فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

ابراهیمی با بیان اینکه در بخش آموزش‌های کوتاه مدت در شش گروه فعال هستیم، اظهار کرد: قوی‌ترین شبکه آموزش‌های کوتاه مدت کشور مربوط به جهاددانشگاهی است.

ضرورت تشکیل تیم تخصصی تبییینی در حوزه رسانه

سپیده قلندری اسفدن، مدیر اداره هنر و رسانه جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: یکی از چالش‌های مهم رسانه این است که مجوزهای خبری به راحتی صادر شده، اما کمبود خبرنگار متخصص داریم.

وی با اشاره به ضرورت پایش خبرنگاران، تصریح کرد: لازم است دوره‌هایی ویژه خبرنگاران در طول سال برگزار شود تا در این حوزه تخصص نیز توانمند شویم که در این بخش خبرگزاری ایسنا آمادگی همکاری دارد.

سردبیر ایسنا با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا در برگزاری دوره‌های سواد رسانه‌ای و جهاد تبیین و برگزاری نشست‌های تخصصی فعالیت‌های شاخصی انجام داده است، اظهار کرد: نکته مهم دیگر این است که در حوزه رپورتاژ آگهی خبرگزاری‌ها نیز باید درنظرگرفته شوند.

قلندری اسفدن با ارائه پیشنهاد تشکیل تیم تخصصی تبییینی در حوزه رسانه در فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بیان ایده های مدیران رسانه در هر بازه زمانی، یادآور شد: سال گذشته با همکاری خانه مطبوعات دوره‌های مجازی را برای خبرنگاران برگزار کردیم که امیدواریم با تعاملات این دوره‌ها ادامه داشته باشد.

text to speech icon