فلاحتی:

در راستای کمک به فعالیت‌های جهاددانشگاهی از توان مجلس بهره می‌گیریم

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۲۶۹۸ عمومی
تعداد بازدید:۷۹۰
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی، محصول عینی از رشد علم در کشور ارائه داده است، افزود: در راستای کمک به فعالیت‌های جهاددانشگاهی از توان مجلس بهره می‌گیریم.
در راستای کمک به فعالیت‌های جهاددانشگاهی از توان مجلس بهره می‌گیریم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، فرهاد فلاحتی، شب گذشته، 11  آبان ماه  در دیدار با هیأت رئیسه جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: افقی که برای جهاددانشگاهی دیده میشود، بسیار گسترده است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی بخش عمدهای از مشکلات کشور را می‌تواند حل کند، افزود: اگر تنها در حوزه گیاهان دارویی کار کنیم و بسته کاملی را مدیریت کنیم بخش عمده‌ای از اشتغال استان حل خواهد شد.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر برندسازی محصولاتی چون زعفران و زرشک، تصریح کرد: این امر نیاز به چرخه‌ای از روابط بین فرد خلاق و ایده‌پرداز و مسئولان دارد.

وی با بیان اینکه باید طعم خدمات جهاددانشگاهی را به مردم چشاند، افزود: باید از فعالیت‌های جهاددانشگاهی حمایت‌ جدی صورت گیرد.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیازمند آگاه‌سازی جامعه نسبت به فعالیت‌های جهاددانشگاهی هستیم، تصریح کرد: جهاددانشگاهی برای ادامه حرکت فزاینده خود نیاز به حمایت مسئولان و مجلس دارد.

فلاحتی با اشاره به اینکه این نهاد، محصول عینی از رشد علم در کشور ارائه داده است، افزود: در راستای کمک به فعالیت‌های جهاددانشگاهی از توان مجلس بهره می‌گیریم.

جلال‌الدین صادقی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این دیدار اظهار کرد: نمایندگان مجلس افرادی امین در پیگیری نیازهای منطقه‌ای هستند.

وی با بیان اینکه باور جهاددانشگاهی این است که نمایندگان مجلس در استان خراسان جنوبی  بسیار فعال و موثر عمل نموده­اند. وی افزود: جهاددانشگاهی در پژوهش ­های کاربردی و آموزش و فرهنگ فعالیت‌های بسیار خوبی انجام داده است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح جهادانشگاهی قاینات، تصریح کرد: این مرکز با حمایت نماینده محترم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی و فرماندارمحترم و سایر مسئولین افتتاح شد و اکنون فعالیت اثربخشی دارد.

صادقی با بیان اینکه جهاددانشگاهی یک سیستم یکپارچه و توانمند در سطح ملی است که نیاز به حمایت مسئولان دارد، اظهار کرد: این نهاد در عرصه‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی آماده هرگونه کمک و خدمت به منطقه است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به بحث راه‌آهن و جاده بیرجند ـ قاین که با پیگیری نمایندگان رونق گرفت، افزود: نمایندگان محترم و به ویژه آقای فلاحتی در راستای فعال سازی گمرک و رسیدگی به حوزه درمان و پزشکی پیگیری‌های جدی نموده اند.

صادقی ادامه داد: همچنین در بخش صنعت و معدن و توریستی تحولی اتفاق افتاده است و آینده روشنی در بحث گردشگری شکل خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر در حوزه معرفی زرشک و زعفران در منطقه قائنات تکاپو بیشتر شده است، اظهار کرد: در این خصوص و با نگاه کاربردی به علم و پژوهش فعالیت‌های جهاددانشگاهی پیگیری می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: آمادگی داریم به عنوان سارمانی که ارتباطی گسترده‌با جامعه علمی و سایر بخش های اجتماع دارد در راستای معرفی پتانسیل‌های استان در کنار نمایندگان فعالیت کنیم.

محسن پویان، مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: محصولات استراتژیک بزرگترین اشتغال را در استان به خود اختصاص داده است، اما هنوز در حوزه این محصولات مشکلات عدیده‌ای داریم.

وی با بیان اینکه نیازمند ساماندهی گیاهان دارویی هستیم تا سود واقعی به تولیدکننده برسد، افزود: در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بهره‌برداران محصولات استراتژیک را شناسایی کرده‌ایم.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه نیازمند تدوین بودجه ویژه محصولات استراتژیک استان هستیم، تصریح کرد: زمینه‌ها در خراسان جنوبی آماده است و نیازمند اعتبار هستیم.

پویان ادامه داد: اگر معضلات این بخش حل شود، به اقتصاد خانوارهای استان بسیار کمک خواهد شد.

حمید مرادی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه خبرگزاری ایسنا در ساختار دانشجویی شکل گرفته و منبع رسانه‌های بین‌المللی است، تصریح کرد: خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) و سازمان دانشجویان نیز از بخش‌های مؤثرجهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی هستند.

وی افزود: مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی با برخورداری از طیف وسیعی از استادان و محققان مجرب دانشگاهی و نیز مشارکت گروهی از پرسشگران کارآزموده، تاکنون بیش از یک‌هزار طرح مطالعاتی را در سطوح محلی، منطقه‌ای و ملی به اجرا در آورده است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه جهاددانشگاهی سکان‌دار فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها است، اظهار کرد: در برگزاری جشنواره ملی شعر ابن حسام نیازمند کمک هستیم تا بتوانیم ابن حسام را به برند فرهنگی استان تبدیل کنیم.

مرادی خواستار تخصیص بودجه‌ای برای برنامه‌ها و جشنواره‌های فرهنگی که توسط این نهاد در سطح ملی برگزار می‌شود، شد.

وی یادآور شد: یکی از برنامه‌های آینده این معاونت در جهاددانشگاهی، ایجاد فرهنگسرای بزرگمهر در قاین است که در این زمینه نیازمند همکاری و همراهی مسئولین هستیم.

علی محمدی، مدیر حراست جهاددانشگاهی استان نیز اظهار کرد: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که از توان جهاددانشگاهی در قسمت‌های مختلف کشور استفاده شود.

وی با اشاره به تاکید مرکز علمی کاربردی بر مهارت‌آموزی، افزود: برنامه توسعه کشور این است که ۳۹ درصد دانشجویان کشور باید مهارتی باشند که اکنون این میزان ۱۰ درصد است.جهاددانشگاهی همواره در این زمینه پیشگام بوده است.

مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از شاخص‌ترین اقدامات در بحث توسعه‌ای در سال‌های اخیر، دایر شدن مرکز جهادانشگاهی قاین بود.

وی از همکاری نمایندگان در راه‌اندازی این مرکز تشکر کرد و ادامه داد: امیدواریم در این مرکز فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با همکاری مسئولان سرعت گرفته و فعالیت‌های این نهاد بیشتر معرفی شود.

ملیحه بهنامیان، مسئول بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز با اشاره به ذخیره سازی حدود 500 نمونه در بانک خون بندناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، تصریح کرد: بانک خون بندناف، شرایطی را فراهم می‌کند تا سلول‌های بنیادی موجود در خون بندناف تحت شرایط خاصی جمع آوری شده و در بانکی ذخیره شود تا اگر زمانی به سلول‌های بنیادی برای پیوند نیاز داشتیم، این منبع ارزشمند به راحتی در دسترس باشد و بتوان برای پیوند از آن استفاده کرد .

text to speech icon

کلید واژه ها: فلاحتی نماینده مجلس جهاددانشگاهی مجلس