فراتر از کمیت؛ ضرورت خلاقیت در برنامه‌های فرهنگی خراسان جنوبی از نگاه رئیس جهاددانشگاهی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۵ کد : ۹۸۳۹۶ اخبار پربازدید عمومی
تعداد بازدید:۲۷
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با پیشنهاد اینکه برنامه‌های فرهنگی باید خلاقانه باشد، افزود: متاسفانه برنامه‌ها عمدتا بر مدار کمیت می‌گردد، اما اکنون پس از گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی باید کمی خلاقیت را چاشنی برنامه‌ها کنیم.
فراتر از کمیت؛ ضرورت خلاقیت در برنامه‌های فرهنگی خراسان جنوبی از نگاه رئیس جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، مجتبی ابراهیمی رومنجان، امروز ۶ اردیبهشت‌ماه در شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به برنامه‌های متناسب با جنگ تحمیلی رمضان در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، گفت: در جهاددانشگاهی استان در این مدت با ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و تبیینی و قابلیت‌های رسانه‌ای در چندین عرصه ایفای نقش کرد.

وی با اشاره به ایفای نقش این نهاد در عرصه‌های کمک به نیروهای سلحشور مسلح، اجرای پویش‌های جانفدای میهن، اقدامات تبیینی در جنگ شناختی و رسانه‌ای با استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، افزود: اجرای پویش‌های مرتبط با اربعین رهبر شهید و همدردی با کودکان مدرسه میناب، برگزاری پویش "از وطن بخوان" و کمک به مردم در ایام جنگ‌ و پساجنگ و اجرای برنامه‌های تاب‌آوری با کمک دستگاه‌های متولی از جمله برنامه‌های اجرایی این نهاد بوده است. 

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری پویش نذر آموزشی و راه‌اندازی ایستگاه تاب‌آوری تبیینی در فضای مجازی، ادامه داد: با این ظرفیت‌ها سعی کرده‌ایم در فضای موجود نقش خود را ایفا کنیم.

ابراهیمی رومنجان با پیشنهاد اینکه برنامه‌ها باید خلاقانه باشد، افزود: متاسفانه برنامه‌ها عمدتا بر مدار کمیت می‌گردد، اما اکنون پس از گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی باید کمی خلاقیت را چاشنی برنامه‌ها کنیم.

وی تصریح کرد: به طور مثال؛ در موضوع پرداختن به معرفی محصولات استراتژیک استان، باید با ارائه پیوست خلاقانه، فرآورده و یا محصول ارگانیک جدید ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح هر محله؛ یک فعالیت فرهنگی توسط دستگاه‌های فرهنگی استان، اظهار کرد: اگر از ظرفیت نهادهای عمومی غیردولتی نظیر جهاددانشگاهی بهره ببریم می‌توانیم طرح هر دستگاه؛ یک محله و هر محله؛ یک فعالیت فرهنگی را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه پیوست دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد نظرسنجی برنامه‌هاست که همواره مورد غفلت قرار گرفته است، ادامه داد: برنامه میز خدمت مدیران و مسئولان استانی که چندین شب است در اجتماعات مردمی برپا می‌شود، باید در نظرسنجی‌ها دیده و نظرات مثبت مردم در باره این حضور مستمر منعکس شود.

ابراهیمی رومنجان بیان کرد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی استان، آمادگی دارد که موضوع نظرسنجی در خصوص میزهای خدمت مسئولان را راهبری کند‌.

وی با بیان اینکه در بحث معرفی کارآفرینان و حمایت فرهنگی از تولیدکنندگان، انتشار بولتن رسانه‌ای ایسنا می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد، تصریح کرد: در خصوص برنامه‌های مشترکی مانند جشنواره رسانه‌ای گوهرسنگ، مذاکرات اولیه‌ای با میراث فرهنگی انجام شده که می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: در مبحث تولید محتوا نیز جهاددانشگاهی استان می‌تواند در راستای پیوست فرهنگی برنامه‌ها کمک‌کننده باشد.

text to speech icon