آیات قرآن از نگاه رهبر شهید/ ۴

آنچه رهبر شهید از شهادت برایمان گفت

۲۷ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۹ کد : ۹۷۹۱۴ اخبار پربازدید فرهنگی
تعداد بازدید:۵
در پی تبیین مفاهیم قرآنی با بهره‌گیری از بیانات رهبری، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تازه‌ترین طرح گرافیکی خود را با محوریت آیه ۱۶۹ سوره آل‌عمران منتشر کرد. این اثر با هدف بازخوانی نگاه الهام‌بخش این آیه و پیوند آن با اندیشه‌های ارزشی و معنویِ مطرح‌شده از سوی رهبری طراحی شده است.
آنچه رهبر شهید از شهادت برایمان گفت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در ادامه فعالیت‌های خود برای تبیین مفاهیم قرآنی، تازه‌ترین طرح گرافیکی خود را با محوریت آیه ۱۶۹ سوره آل‌عمران منتشر کرد. این طرح با الهام از بیانات و رویکردهای رهبری در زمینه تبیین فرهنگ ایثار، شهادت و معنویت تولید شده است.

آیه ۱۶۹ سوره آل‌عمران می‌فرماید:  

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»  

(گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده‌اند مرده‌اند؛ بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌گیرند)

این طرح گرافیکی با هدف بازنمایی پیام معنوی آیه و پیوند آن با مفاهیمی نظیر روحیه مقاومت، امید و نگاه الهی به مجاهدت، در قالبی هنری و قابل‌درک برای مخاطبان ارائه شده است.

این اثر بخشی از یک برنامه گسترده‌تر است و تولید طرح‌های دیگر با محوریت آیات قرآن کریم و مفاهیم معنوی مورد تأکید رهبری ادامه خواهد داشت و این مجموعه طرح‌های گرافیکی به‌صورت مستمر منتشر خواهد شد.

 

ایده‌پرداز و طراح: امیر مددی‌پور 

text to speech icon