همکاری آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در برگزاری آزمون استخدامی و توسعه مدارس مهارتی

۱۷ تیر ۱۴۰۴ | ۰۶:۴۵ کد : ۸۵۷۸۷ اخبار پربازدید عمومی
تعداد بازدید:۱۸
در نشست مشترک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با رئیس جهاد دانشگاهی استان بر تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه برگزاری آزمون‌های استخدامی و توسعه مدارس مهارتی و کارآفرینی تأکید شد.
همکاری آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در برگزاری آزمون استخدامی و توسعه مدارس مهارتی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، مهدی مرتضوی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با قدردانی از تعامل سازنده جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ایسنا در تولید و انتشار محتواهای آموزشی، اطلاع‌رسانی را یکی از ارکان مهم توسعه همکاری‌ها برشمرد.وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده با دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش از محل ماده ۲۸، افزود: باید شرایطی فراهم شود تا این آزمون در بهترین شکل ممکن برگزار گردد.

مرتضوی از برگزاری این آزمون در روزهای ۹ و ۱۰ مردادماه در پنج شهرستان بیرجند، فردوس، نهبندان، قائنات و طبس خبر داد و گفت: ۸۱۰۳ نفر در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین با اعمال ویرایش جدید دفترچه و اصلاحیه‌های بعدی آن، سهمیه جذب نیرو در استان به ۳۹۴ نفر افزایش یافته است. وی اضافه کرد: ۲۳۰ نفر از داوطلبان سایر استان‌ها نیز حوزه امتحانی خود را در خراسان جنوبی انتخاب کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان، خواستار تداوم همکاری جهاد دانشگاهی در اجرای هرچه بهتر این آزمون شد و با تأکید بر لزوم پیوند آموزش با اشتغال، پیشنهاد راه‌اندازی مدارس مهارتی وابسته به جهاد دانشگاهی با محوریت کارآفرینی و آموزش‌های فنی را مطرح کرد. او راه‌اندازی این مدارس را گامی مؤثر در تربیت نیروی انسانی ماهر و آماده ورود به بازار کار دانست.

در ادامه این نشست، مجتبی ابراهیمی، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، با اعلام آمادگی کامل برای همکاری در اجرای آزمون استخدامی، اظهار داشت: تمهیدات لازم برای برگزاری منسجم و مطلوب آزمون در استان اندیشیده شده است. وی از پیش‌بینی و فراهم‌سازی حوزه امتحانی در شهرستان نهبندان به‌دنبال درخواست داوطلبان و بعد مسافت  خبر داد و افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، امکان برگزاری آزمون در این شهرستان نیز فراهم شده است.

ابراهیمی همچنین از آمادگی جهاد دانشگاهی برای راه‌اندازی مدارس مهارتی در رشته‌های گیاهان دارویی و نرم‌افزار خبر داد و پیشنهاد کرد با الگوبرداری از تجربه موفق مناظره‌های دانشجویی، مناظرات دانش‌آموزی نیز در سطح مدارس استان برگزار شود.