پژوهشی - آرشیو

زرشک ظرفیتی برای تولید فرآورده‌های دارویی

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه علاوه بر مصارف غذایی این محصول ارزشمند پتانسیل خوبی جهت تولید فراورده‌های دارویی نیز دارد، افزود: تمام اجزای گیاه زرشک از جمله ریشه، ساقه، برگ و سر شاخه‌های این گیاه خاصیت دارویی اثبات شده دارند که حاصل سال‌ها پژوهش و تحقیق دانشمندان و محققان توانمند کشور است.

ادامه مطلب
تأثیر زعفران بر کنترل دیابت

تأثیر زعفران بر کنترل دیابت

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: مصرف منظم زعفران می‌تواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش دهد همچنین براساس تحقیقات انجام شده مشخص شده است ترکیبات موثره زعفران اثرات ضد دیابتی داشته و می‌توانند عوارض دیابت را نیز درمان کند.

ادامه مطلب
به بهانه ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا؛

مدیریت درست منابع آبی

آنچه در وضع موجود به ویژه برای شرایط اقلیم کشور ما می طلبد مدیریت درست منابع آبی به ویژه جهت دسترسی و تولید مواد غذایی سالم است. کم ابی فیزیکی اگرچه از ناکافی بودن منابع طبیعی ناشی می گردد اما کم آبی اقتصادی ناشی از ضعف در مدیریت منابع آبی است.

ادامه مطلب