۲۲ سال ماندگاری، پویایی و همراهی مردم در خبرگزاری ایسنا

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۷ کد : ۳۸۸۲۶ فرهنگی
تعداد بازدید:۹۰۸
خبرگزاری دانشجویان ایران با برنامه ریزی و ایجاد بستری مناسب برای حضور موثر دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقای آگاهی‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی، حلقه واسطی بین مسئولان، نخبگان و مردم بوده و خبرنگاران این رسانه نیز قدم‌های مهمی در راستای تنویر افکار عمومی و مطالبه‌گری از مسئولان برمی‌دارند.
۲۲ سال ماندگاری، پویایی و همراهی مردم در خبرگزاری ایسنا

۱۶ آذر ماه سال ۱۳۷۸ خبرگزاری ایسنا همزمان با روز دانشجو تاسیس و طی این سال‌ها در کنار مردم و همراه با آنها فارغ از همه جریان‌های سیاسی بازگو کننده مشکلات، سختی‌ها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است و تلاش کرده با عدم جانبداری و رعایت صداقت همواره در راستای خبررسانی مفید و کلام مقام معظم رهبری که " اخبار خوب، مفید و امیدبخش منتشر کنید" فعالیتی موثر داشته باشد.

این سال‌ها در سختی و مشکلات اقتصادی مطالبه‌گری بسیاری از مشکلات داشته و سعی کرده ایم در بیان دستاوردهای نظام از همه امکانات استفاده کنیم.

با همه گیری بیماری منحوس کرونا نقش رسانه‌ها در راستای آگاهی بخشی به مردم و جهت پیشگیری از بیماری، پیشگیری از شایعات و ایجاد آرامش در جامعه بسیار مهم بود و خبرگزاری ایسنا توانست نقشی مهمی در این زمینه ایفا نماید.

از گزارش «مردم واکسیناسیون را ناقص رها نکنند» تا «برکت امروز به خراسان جنوبی می‌رسد» و «مسافرپذیری، نقش مهمی بر افزایش شیوع کرونا در طبس دارد» و «از خطر شروع پیک ششم در خراسان جنوبی تا افزایش ابتلای کودکان» و اکنون که با پیگیری‌های دولت مردمی ایران قوی با واکسیناسیون گسترده در جامعه در حال از بین رفتن این بیماری منحوس هستیم و تبعات اجتماعی این بیماری در جامعه وجود دارد، باز هم این خبرگزاری از همه توان خود استفاده خواهد کرد تا به سطح مطلوبی از ایمنی در جامعه با ابزار مهم آگاهی برسیم.

ایسنای خراسان جنوبی نیز همگام با سیاست‌های ایسنا و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب دغدغه‌ای جز توسعه استان، بیان مطالبات و انتقال خواسته‌ای مردم به مسئولین و دغدغه آنها ندارد؛ روزی از دغدغه‌های کشاورزان گفتیم از مطلب «تجارت خیابانی گران‌ترین گل جهان!» و «محصولی فوق استراتژیک که راهی به سوددهی ندارد» و زمانی از کیفیت نامناسب هوا در استان خراسان جنوبی «هوا اینجا تاب نفس کشیدن ندارد»؛ زمانی از توسعه بوم گردی گفتیم و نوشتیم «نوشیدن چای را یک بار هم که شده در این خانه‌ها تجربه کنید»؛ دغدغه خود را حفاظت از محیط زیست گفتیم و نوشتیم «گفت‌وگو با قاچاقچی هوبره در خراسان جنوبی» و حتی به قیمت جان خود از روایتگری قاچاق نهراسیدیم.

بعضی خبرها را با داغی بر دل نهاده گزارش کردیم؛ از ظرفیت‌های که در استان نابود می‌شوند و از آن استفاده نمی‌شود در مطلبی با عنوان «دومین چرم گران قیمت جهان را جلوی سگ می‌اندازند!» و زمانی سرشار از شادی از ایجاد اشتغال و رفع مشکلات مردم نوشتیم «مشعل شمش چدن خراسان جنوبی روشن شد» و «ساخت دهکده گیاهان دارویی استان خراسان جنوبی» و «خرید حمایتی زرشک خراسان جنوبی؛ اولویت برنامه‌های حوزه اقتصادی» نوشتیم.

 از دانشگاه گفتیم با تیتر« امکان آغاز آموزش ترکیبی در دانشگاه بیرجند فراهم شد » و در کنارشان بودیم؛ از سختی آموزش مجازی گفتیم و با تیتر «شرط حضوری شدن کلاس‌های دانشگاهی چیست؟» به تحلیل آموزش‌ دانشگاهی در شرایط کرونا پرداختیم.

اما رسالت ایسنا تنها به همین گزارش‌های اثرگذار ختم نمی شود. ایسنای خراسان جنوبی با رسالت جوان گرایی و نخبه پروری و استفاده از ظرفیت دانشجویی استان، توانسته در سال‌های فعالیتش به آموزش خبرنگاری به دانشجویان و جوانان مستعد و علاقمند بپردازد و با بهره گیری از اساتید حرفه‌ای کشوری در این حوزه به عنوان تنها خبرگزاری فعال در حوزه آموزشی گام بردارد.

اکنون نیز در آستانه گام گذاشتن در بیست و سومین سالگرد تأسیس ایسنا بر عهد خود هستیم و آماده‌ایم‌ از همه ظرفیت‌های موجود استفاده نماییم تا هم زمینه‌های توسعه و پیشرفت استان خراسان جنوبی را بیان نماییم و هم مطالبات مردم را به گوش مسئولین برسانیم.

یادداشت از سپیده قلندری اسفدن؛ مدیر اداره هنر و رسانه جهاددانشگاهی- سردبیر ایسنا خراسان جنوبی

text to speech icon