امضای دو قرارداد اجرای طرح پژوهشی بین جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی خراسان جنوبی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر مهدی ابراهیمی عنوان کرد: در راستای رسالت پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و با هدف بهبود تولید و فرآوی محصولات استراتژیک استان، دو قرار داد اجرای طرح پژوهشی با عنوان"تولید پوشش خوراکی با عصاره گلبرگ زعفران و عصاره عناب در ترکیب با بسته بندی اتمسفر اصلاح شده جهت ماندگاری و حفظ کیفیت زرشک تازه" و "تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی از پوست انار جهت افزایش زمان ماندگاری عناب تازه تحت شرایط خلا و اتمسفر اصلاح شده" بین گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و سازمان جهاد کشاورزی استان به امضاء رسید.
مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان ادامه داد: سال گذشته نیز یک قرارداد اجرای طرح پژوهشی با عنوان " کاهش میزان چروکیدگی و شکستگی عناب خشک با استفاده از روش ترکیبی پوشش خوراکی و خشک کردن" منعقد شد و تعداد طرح های مشترک بین گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان طی 15 ماه گذشته به 3 طرح رسیده است.
دکتر ابراهیمی یادآور شد: کمک به بهبود تولید و فرآیند تولید و همچنین استفاده از فناوری های نوین در جهت ارتقاء کمیت و کیفیت تولید و فرآوری محصولات استراتژیک خراسان جنوبی و دستیابی به فرمولاسیون محصولات غذایی جدید با تکیه بر فناوری های موجود یا بومی کردن یک فناوری جدید به منظور فرآوری عناب، زرشک و زعفران در جهت ایجاد ارزش افزوده و خلق ثروت از جمله مهمترین اهداف همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و سازمان جهاد کشاورزی استان بوده است.