ترجمه کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران" توسط عضو گروه پژوهشی
جلال الدین صادقی در گفتوگو با روابط عمومی اظهار کرد: نسخه انگلیسی کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی" توسط انتشارات معتبر اشپرینگر در سال 2016 منتشر شده است.
وی ادامه داد: این کتاب طی سه فصل ضمن آشنا کردن محققین با مسیرهای بیوسنتز آپوکاروتنوئیدهای زعفران و آنزیمهای دخیل در این مسیرها، به بیان مهمترین خواص دارویی این ترکیبات نیز میپردازد.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی"، ترجمه دکتر مهدی ابراهیمی با شابک 2-625-106-600-978 و شماره کتابشناسی ملی 5309680 و در هزار جلد توسط انتشارات مرندیز مشهد و با همکاری جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی برای استفاده محققین و علاقمندان به موضوعات این کتاب در مهرماه امسال وارد بازار نشر کشور شده است.