پذیرش مقاله عضو گروه پژوهشی جهاددانشگاهی در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی"
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از پذیرش مقاله علمی پژوهشی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی این واحد در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی" خبر داد.
جلال الدین صادقی در گفتوگو با روابط عمومی گفت : مقاله علمی پژوهشی " اثر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر مطلوبیت طعم در میوه تازه گیاه دارویی عناب" توسط سکینه کهنسال واجارگاه؛ عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان و همکاران، پذیرش نهایی شد و در اولویت چاپ قرار دارد.
وی افزود: مجله فرآوری و تولید مواد غذایی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، منتشر میشود یکی از مجلات معتبر کشور در زمینه صنایع غذایی است که منحصرا به چاپ جدیدترین نتایج تحقیقات محققین بر روی صنایع غذایی میپردازد و در سامانه نشریات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: این مقاله بخشی از طرح پژوهشی اجرا شده در این مجتمع با عنوان " اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب" بوده که با هدف شناسایی راهکارهای افزایش ماندگاری عناب تازه و تعیین میزان تغییرات متابولیکی انجام شده است.
صادقی یادآور شد: این مقاله با همکاری مهندس "محسن پویان"، "حسین راغ آرا" و دکتر "مهدی ابراهیمی" تهیه و تدوین شده است.