با رویکرد توانمندسازی بانوان خانه دار؛

۲۳۰۰ نفر از خدمات دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی خراسان جنویی بهره مند شدند

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۵۸۷۵ پژوهشی
تعداد بازدید:۸۴۸
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از فعالیت دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی استان در جهاد دانشگاهی خبر داد و افزود: تاکنون دو هزار و ۳۰۰ نفر از بانوان خانه دار از خدمات آموزشی و فرهنگی این دبیرخانه با رویکرد توانمند سازی بهره مند شدند.
۲۳۰۰ نفر از خدمات دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی خراسان جنویی بهره مند شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، لیلا محمودی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش اظهار کرد: این نهاد در چهار سال اخیر به حوزه گیاهان دارویی استراتژیک با تاکید بر « عناب، زرشک و زعفران» ورود پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ایجاد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی استراتژیک با تمرکز بر عناب، زرشک و زعفران و تحقیقات کاربردی که بتواند منجر به بهینه سازی تولید و دست یابی به فرآورده های فراسودمند از محصولات مذکور شود تاکنون منجر به نتایج بسیار ارزشمندی شده است.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک استان گفت: در ادامه این زنجیره فروشگاه اینترنتی مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی که در مجموعه 14 هکتاری دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با هدف خلق ثروت از مزیت‌های منطقه‌ای شامل؛ فرآورده های فراسودمند عناب، زرشک، زعفران در سال 1398 تاسیس شد و با آدرس www.birnab.ir به ارائه خدمات کیفی مبتنی بر علم و تحقیق می پردازد.

محمودی از فعالیت دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی استان در جهاد دانشگاهی خبر داد و افزود: تاکنون دو هزار و 300 نفر از بانوان خانه دار از خدمات آموزشی و فرهنگی این دبیرخانه با رویکرد توانمند سازی بهره مند شده اند.

وی با اشاره به تشکیل گروه پژوهشی مطالعات اقتصادی و اجتماعی شهری و روستایی، ادامه داد: برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی 109 روستای خراسان جنوبی با کارفرمایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تدوین و فاز دوم آن برای 135 روستای دیگر استان آغاز شده است.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه سلول های بنیادی خون بند ناف برای درمان بیمارهای صعب العلاج با منشا خونی کاربرد دارد، یادآور شد: نمایندگی خون بندناف در استان از سال 94 در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی کار خود را آغاز کرده و تاکنون موفق به ذخیره سازی 500 نمونه شده است.

 

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: پژوهش دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی